Optifibre home | Nestlé Health ScienceInformatiile din aceasta sectiune sunt adresate exclusiv personalului medical si farmaceutic


Personal medical si farmaceutic?


Aceasta sectiune este restrictionata exclusiv personalului medical si farmaceutic.
Vei fi redirectionat
Aceasta sectiune este restrictionata exclusiv personalului medical si farmaceutic.
Vei fi redirectionat.

Optifibre home

Produs Optifibre

OptiFibre® contine 100% fibre solubile, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal.

AFLA MAI MULTE
Fata tinand in mana un pahar
Cui se recomanda

OptiFibre® are o adresibilitate variata, putand fi consumat de catre copii cu varsta de peste 3 ani si adulti, inclusiv femei insarcinate care alapteaza sau persoane care sufera de diabet. OptiFibre® este un aliment pentru scopuri medicale speciale care ajuta la reglarea tranzitului intestinal - ajuta la tratarea constipatiei si diareei si la remedierea balonarii.


Peste 95% din consumatorii care au testat OptiFibre au fost multumiti de efectele acestuia.*

Adulti si copii cu varsta peste 3 ani Adulti si copii cu
varsta peste 3 ani
Femei insarcinate Femei insarcinate
sau care alapteaza
Varstnici Varstnici
Avantajele
OptiFibre este 100% de origine vegetala, nu contine gluten, aditivi, arome sau indulcitori artificiali 100% din plante

OptiFibre® este 100% de origine
vegetala, nu contine gluten, aditivi,
arome sau indulcitori artificiali.

OptiFibre poate fi amestecat in lichide sau alimente moi, calde sau reci. Usor de utilizat

OptiFibre® poate fi amestecat in
lichide sau alimente moi, calde sau
reci. (ex: iaurt, piure)

OptiFibre nu are gust si se dizolva complet in alimente moi sau lichide, fara a afecta gustul sau consistenta acestora. Gust neutru

OptiFibre® nu are gust si se dizolva
complet in alimente moi sau lichide,
fara a afecta gustul sau
consistenta acestora.

este disponibil in farmacii   sau on-line
Produs Optifibre

125g

Acest produs poate fi achizitionat on-line aici:

bebe logo dr max Help Net
Despre
Ce sunt fibrele solubile?

Fibrele solubile sunt folosite ca nutrienti de catre bacteriile bune din intestin, de exemplu Bifidus, Lactobacilus, stimuland dezvoltarea acestora. Se produc astfel acizi grasi cu catena scurta, care au capacitatea, printre altele, sa echilibreze cantitatea de apa acumulata in intestin. In acelasi timp, acesti acizi grasi reprezinta un furnizor de energie pentru mucoasa colonului si pot ajuta la refacerea acesteia. Activitatea intestinala normala este astfel sustinuta in mod optim.

Ce este OptiFibre® si cum se administreaza?

OptiFibre® contine guma guar partial hidrolizata, 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural.


In agitatia vietii cotidiene, o dieta sanatoasa, hidratarea adecvata si activitatea fizica potrivita sunt adesea greu de realizat. De asemenea, o cantitate insuficienta de fibre solubile si insolubile poate avea un efect negativ asupra activitatii intestinale normale, iar consecintele pot fi: constipatia, balonarea, flatulenta, etc.


OptiFibre® este un aliment pentru scopuri medicale speciale care ajuta la reglarea tranzitului intestinal. OptiFibre® poate fi amestecat in lichide sau alimente moi, calde sau reci, fara a afecta gustul sau textura acestora. Pentru o dizolvare optima, nu amestecati in bauturi carbogazoase. Se dizolva 1 masura (5g OptiFibre® = 4,3 g fibre solubile) in 200 ml de lichid sau in 150 g de alimente moi. Amestecati pana la dizolvarea completa a pudrei. Doza zilnica recomandata: 5-25 g de OptiFibre® pe zi sau in functie de recomandarea medicului.

Cat timp se foloseste OptiFibre®?

Trecerea la o dieta bogata in fibre nu se poate face in mod brusc, ci intr-o anumita perioada de timp, treptat. De asemenea, rezultatele aportului de fibre se pot observa dupa 2-3 zile de consum. Se recomanda administrarea regulata de OptiFibre® pentru minim 3 saptamani pentru un efect sustinut. Consumul regulat de OptiFibre® contribuie la asigurarea aportului zilnic recomandat de fibre. O dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos sunt, de asemenea, foarte importante. OptiFibre® poate fi utilizat pe termen lung fara efecte adverse.


*Studiu efectuat in perioada februarie-martie 2019, pe un esantion de 230 de persoane cu probleme de tranzit intestinal.