DESPRE NESTLÉ HEALTH SCIENCE

Terapii nutritionale

SCHIMBAREA MODULUI IN CARE GESTIONAM SANATATEA

Nestlé Health Science a fost fondata in 2011 si este prima companie dintr-o noua arie, care imbina stiinta nutritiei cu sanatatea. Scopul nostru este sa promovam rolul terapeutic al nutritiei de astazi pentru viitor, schimband modulul in care consumatorii, pacientii, personalul medical si partenerii nostri gestioneaza sanatatea.


Suntem o companie multinationala cu sediul in Epalinges (langa Lausanne), in Elvetia si avem peste 3000 de angajati la nivel global. Initial, compania a fost fondata in cadrul diviziei HealthCare Nutrition a Grupului Nestlé. Chiar daca am patruns recent pe piata, ne mandrim cu o fundatie solida si producem anual aproape un miliard de solutii nutritionale bazate pe cercetari stiintifice. Acestea sunt disponibile in farmacii si online si se recomanda sa fie utilizate la indicatia medicului. Gama noastra de produse se adreseaza mai multor categorii de varsta si afectiuni medicale, de la alergii specifice copiilor pana la cazuri de malnutritie in randul persoanelor in varsta.  In afara de aceste categorii, investim si evoluam rapid si in domeniul platformelor de tehnologie transformationala si facem progrese pentru a putea crea ceea ce noi numim „Novel Therapeutic Nutrition”. Totul se axeaza pe descoperirea si extinderea rolului terapeutic al nutritiei, de la asocierea deficitelor/ nevoilor nutritionale cu anumite afectiuni medicale, pana la crearea unor produse care sa aiba efect terapeutic direct si semnificativ.


Asiguram nutritiei un rol si mai important in gestionarea sanatatii, prin valorificarea progreselor stiintifice si clinice si prin prezentarea unor inovatii, pentru indeplinirea sau deservirea nevoilor pacientilor intr-un mod eficient si rentabil. Cel mai important aspect al misiunii noastre este orientarea spre surse externe, motiv pentru care am facut deja cateva achizitii si investitii importante pentru a ne spori capacitatea si potentialul in ceea ce priveste inovatia. Vedeti capitolul „Cele mai importante investitii”.


Avand acces unic la cercetarile realizate de Institutul Nestlé Health Science, fondat concomitent cu Nestlé Health Science si acces la expertiza in nutritie ai Grupului Nestlé ocupam o pozitie favorabila care ne permite sa ne indeplinim obiectivele privind terapiile nutritionale inovatoare.


VIZIUNEA NOASTRA


Viziunea noastra reflecta dorinta de a ne concentra asupra nevoilor oamenilor pe care ii deservim - consumatori, pacienti, experti in domeniul sanatatii care au un rol important in gestionarea sanatatii.Nestlé Health Science ne ofera terapii nutritionale care schimba modul in care noi si specialistii in sanatate abordam sanatatea noastra.