Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
oameni mediul înconjurător

Despre noi

Credem că, având deschidere către știința nutriției, putem schimba modul în care ne gestionăm sănătatea.

Povestea noastră

Povestea noastră

Bazată pe decenii de inovație si dedicare, divizia Nestlé Health Science a fost fondată in 2011 de oameni pasionați de puterea nutriției. De la nou-născuți până la seniori, oferim nutriție si hrană acolo unde contează cel mai mult.

Pentru a obține toate acestea, este nevoie de știință. Printr-o cercetare extinsă si valorificarea progreselor stiințifice, lucrând cu profesioniști in domeniul sănătății si concentrându-ne pe inovație, aducem lumii cele mai noi progrese in nutriție, pentru că suntem devotați consumatorilor, pacienților, personalului medical si aparținătorilor de pretutindeni. Promisiunea noastră către ei este să îi ajutăm să se bucure de viață în fiecare zi.

Vieți sănătoase, planetă sănătoasă

Vieți sănătoase, planetă sănătoasă

Prioritatea noastră este sustenabilitate în procesul de fabricație al produselor noastre. În 2020 toate fabricile noastre și-au redus depozitele de deșeuri la zero și in ultimul deceniu am redus emisiile de gaze cu efect de seră, precum și consumul de apă. Până in 2025, ne dorim să folosim in toată compania energie regenerabilă, iar ambalajele să fie în întregime din materiale reciclabile sau reutilizabile.

Căutăm, de asemenea, cele mai sustenabile opțiuni pentru pacienții si consumatorii noștri, folosind alimente naturale si ingrediente organice, oferind în același timp produse cu amprentă de carbon neutră, precum brandurile internaționale Garden of Life și Nuun.

Creștem împreună

Creștem împreună

Ne dorim să îi ajutăm pe oameni să adopte un stil de viață sănătos prin nutriție având la bază știința. Produsele noastre sunt prezente în peste 140 de țări- dar nu ne oprim aici. Ne vom extinde oferta de produse pretutindeni în lume și lucram neintrerupt pentru a aduce cele mai noi inovații in domeniul nutriției, ajutând in același timp din ce în ce mai mulți oameni să își îmbunătățească sănătatea, dovedindu-ne că suntem lideri în știința nutriției.

Structura noastră

Structura noastră

Nestlé Health Science face parte din compania Nestlé, fiind o divizie la nivel global contribuind major la strategia de nutriție, sănătate și wellness. Acest lucru inseamnă că beneficiem de resursele grupului Nestlé, având în același timp libertatea de a căuta noi oportunități de dezvoltare.

Construim parteneriate noi, investim în companii cu scopuri asemănătoare nouă, le achiziționăm pe cele care ne completează portofoliul global. Sediul nostru central este la Nestlé Research Center in Vers-chez-les- Blancs, Elveția, având totodată sedii la nivelul fiecarei țări în care suntem prezenți.

Echipa noastră de experți

Echipa noastră de experți

De la nou-născuți până la seniori, oferim nutriție pentru toate vârstele. Fie că este vorba de persoane care vor să acopere anumite nevoi nutriționale pentru stiul de viață activ sau de persoanele care au nevoie de nutriție specială pentru anumite afecțiuni, noi le oferim ceea ce au nevoie pentru a-și menține și îmbunătăți sănătatea. Cu o expertiză de la nutriție clinică la nutriție pentru stiul de viață activ, la produse farmaceutice, lucrăm cu o rețea globală de furnizori în domeniul sănătății, unități medicale, farmaciști, cadre universitare și cercetători, pentru a dezvolta cele mai bune opțiuni pentru nevoi specifice.

Un stil de viață mai sănătos în toată lumea

Un stil de viață mai sănătos în toată lumea

Produsele noastre sunt prezente în peste 140 de țări, pentru care avem o echipă de 11,000 angajați dedicați nutriției. Lucrăm cu o rețea vastă de cercetători, păstrându-ne produsele mereu actuale. Avem 18 fabrici la nivel global, iar lanțul nostru de aprovizionare global crește constant.

Consumatorii noștri au nevoi și preferințe diferite care variază de la o țară la alta, astfel că ne adaptăm oferta pentru a le îndeplini așteptările. Ne adaptăm soluțiile la nivel local având la dispoziție centre de expertiză tehnologică în Europa, China și SUA.

Echipa noastră de Management

Mihai Iliescu-Zigmund

Business Developer Manager

View bio

Vino in echipa noastră

Găsește rolul potrivit în Nestlé Health Science

DESCOPERĂ CELE MAI NOI POSTURI VACANTE