Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Produse pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății

ALFAMINO® HMO

Alfamino® HMO perfecționează managementul alergiei severe la proteinele din laptele de vacă (APLV) și/sau alergii alimentare multiple și/sau tulburări de absorbție. Aceasta conține 2’ Fucozillactoză (2'FL) și lacto-N-neotetraoză (LNnT).*

APLV este cea mai frecventă alergie alimentară în primul an de viață, afectând până la 3% din sugari. Alergiile alimentare ca APLV pot afecta pe oricine, dar sugarii cu istoric familial de alergie au un risc mai crescut. Aproape jumătate dintre copiii cu APLV depășesc această alergie până la vârsta de 1 an și două treimi până la vârsta de 2 ani. Deși etapele inițiale pot fi o sarcină foarte grea pentru părinți, pot fi depășite eficient cu ajutorul personalului medical.

APLV are loc atunci când sistemul imunitar al sugarului reacționează negativ la proteinele din laptele de vacă. Aceasta poate avea simptome cutanate (ex. eczeme), respiratorii (ex. anafilaxie), gastrointestinale (ex. diaree) și/sau simptome general (ex. falimentul creșterii). Aceste simptome pot fi uneori severe. Copiii de peste 1 an cu APLV și/sau multiple alergii alimentare au de asemenea risc mai crescut de deficiențe nutriționale (ex. calciu, fier, vitamina D, vitamina B12 și iod), precum și dezvoltare afectată.

Alfamino® HMO este o formulă hipoalergenică, bazată pe aminoacizi, pentru reducerea simptomelor APLV și/sau multiple alergii alimentare și/sau tulburări de absorbție. Aceasta conține 2'FL și LNnT pentru a ajuta sistemul imunitar al sugarilor. Alfamino® HMO este formula completă nutrițional potrivită ca sursă unică de nutriție de la naștere și complementar alimentației diversificate de la 6 luni pentru a susține creșterea și dezvoltarea sănătoasă. Este de asemenea certificată halal.

*Oligozaharide din laptele matern structural identice cu cele care se găsesc în laptele matern nu sunt extrase din laptele matern.

NOTĂ IMPORTANTĂ:

Mamele sunt încurajate să continue alăptarea chiar dacă sugarii au alergie la proteinele din laptele de vacă. Aceasta deseori presupune o consiliere calificată în privința dietei pentru a exclude complet toate sursele de proteine din laptele de vacă din dieta mamei. Dacă este luată decizia de a folosi formule speciale pentru sugari, este important să se folosească instrucțiunile de pe etichetă. Apa nefiartă, sticlele nefierte sau diluția incorectă pot îmbolnăvi sugarii. Depozitarea incorectă, prelucrarea și pregătirea hranei incorect pot duce în final la efecte adverse asupra sănătății sugarilor. Formulele cu scop medical special pentru sugari trebuie folosite sub supraveghere medicală.