Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Alergii alimentare la copii

Nutriția pentru sugarii și copiii cu alergie la proteinele din laptele de vacă (APLV)

Alergia la proteinele din laptele de vacă (APLV) este cea mai frecventă alergie alimentară la sugari, cauzată de răspunsul imun anormal la proteinele care se găsesc în laptele de vacă. Este de asemenea asociată cu permeabilitatea crescută a intestinelor și microbiota alterată a intestinelor. Poate afecta modul în care sistemul imunitar al copilului se maturizează, crescând riscul de a dezvolta mai multe alergii ulterior.

Gama noastră de soluții nutriționale, Althéra HMO, Alfare HMO, Alfamino HMO, este creată special pentru sugarii și copiii mici cu alergie ușoară sau severă la proteinele din laptele de vacă, precum și pentru alergii alimentare multiple. Am creat gama cu atenție pentru a ajuta părinții și profesioniștii în domeniul sănătății să gestioneze APLV cu produsul potrivit de la început.

Gama noastră de formule extensiv hidrolizate și formule bazate pe aminoacizi sunt primele care conțin 2’ Fucozillactoză (2'FL) și lacto-N-neotetraoză (LNnT), două oligozaharide identice structural cu cele care se găsesc în laptele matern, HMO (nu sunt extrase din laptele matern). HMO sunt componente potențial valoroase pentru sprijinirea sistemului imunitar al celor mai vulnerabili sugari cu APLV.

Citește mai mult despre alergia la proteinele din laptele de vacă (APLV)
Alte produse