Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
știință viață

Expertiza noastră

Nutriția potrivită vă poate schimba viața. Avem o expertiză puternică în domeniu, având știința la bază în tot ceea ce facem.

Găsim pretutindeni oportunități pentru îmbunătățirea sănătății prin nutriție. Ariile noastre de expertiză sunt nutriția pentru un stil de viață activ, incluzând vitamine, minerale, plante și suplimente; nutriție clinică si soluții farmaceutice și sunt bazate pe știință, acoperind fiecare aspect al sănătății: prevenție, susținere și tratament.

Redefinim modul în care consumatorii și profesioniștii în domeniul sănătății abordează managementul sănătății. Ne concentrăm pe arii care includ alergiile alimentare, sănătatea gastrointestinală, folosim rețelele de cercetare și dezvoltare pentru a descoperi puterea nutriției. Varietatea de soluții pe care o oferim pe tot parcursul vieții are un punct comun: produse bazate pe știință care ajută oamenii să își trăiască viața în cele mai bune condiții.

Fie că dorești să iți menții sănătatea sau ai nevoie să o imbunătățești, portofoliul nostru de nutriție pentru un stil de viață activ are ceea ce cauți. Oferim oamenilor oportunitatea să trăiască mai sănătos prin vitamine, minerale si suplimente. Stilul de viață sănătos nu este ceva trecător, este un mod de a trăi și suntem alături de tine la fiecare pas. Produsele noastre la nivel internațional ajută pe toată lumea, de la toți oamenii care vor să acopere anumite nevoi nutriționale până la atleți de performanță. Sunt momente în viață în care avem nevoie de mai mult sprijin nutrițional decât alții. Oferim sprijin oamenilor care au probleme de sănătate specifice, cum ar fi malnutriția, managementul greutății, probleme digestive și altele. Produsele noastre se bazează pe știintă și sunt dezvoltate pentru categorii specifice de interes.

Expertiza noastră

Produsele noastre de viață activ

Nutriția potrivită poate schimba viața- am creat un portofoliu de nutriție clinică bazat pe această convingere. Produsele noastre ajută pacienții cu anumite afecțiuni medicale sau boli să iși mențină sau să iși îmbunătățească sănătatea. Acestea includ nou-născuții cu alergii alimentare, pacienți cu boala Crohn sau alte situații. Echipa noastră lucrează cu cercetători, profesioniști în domeniul sănătății, pacienți și rețele medicale pentru a inova și a îmbunătăți continuu oferta noastră de produse. Cele mai bune rezultate apar din știință, iar dedicarea noastră este fără ezitare.