Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Ce este paralizia cerebrală?

Ce este paralizia cerebrală?

Paralizia cerebrală este o multitudine de tulburări de dezvoltare permanente, care afectează deplasarea și postura. Aceste tulburări sunt cel mai probabil cauzate de perturbări în dezvoltarea creierului în faza fetală sau de sugar. Tulburările nervului motor ale paraliziei cerebrale sunt adesea acompaniate de probleme legate de senzații, percepție, cunoaștere, comunicare și comportament, de epilepsie și de probleme musculoscheletale secundare.

Există diferite tipuri de paralizie cerebrală, care variază în funcție de părțile corpului care sunt afectate, de tipul de afecțiune și de severitatea limitărilor de mobilitate.

Paralizia cerebrală are un impact major în calitatea vieții copilului și a aparținătorului. Aparținătorii sunt sub o presiune mare și implicațiile le pot afecta calitatea generală a vieții. Scopul nostru este să furnizăm categorii de produse specifice și servicii să ajutăm aparținătorii și pacienții să treaca peste astfel de provocări și să-și îmbunătățească viețile fizic și emoțional.

Alte produse