Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
scopul nostru pasiune

Oamenii noștri

Optează pentru o carieră la Nestlé Health Science și susține un stil de viață mai sănătos prin nutriție.

Oportunitățile tale

Oportunitățile tale

Nestlé Health Science este o companie unică și căutam oameni excepţionali să ni se alăture. Suntem mai mult de 11,000 de colegi în întreaga lume, pasionați de modul în care nutriția poate schimba viața.

Când ni te vei alătura, vei avea oportunitatea să faci o schimbare în modul în care oamenii și sistemul sanitar abordează managementul sănătății. Vei inova- oricine poate aduce idei noi, oriunde în companie. Vei colabora cu persoane din diverse ramuri, funcții și țări ale lumii, iar în cele din urmă vei schimba viața pacienților și a consumatorilor.

Avem o ofertă variată pentru parcursul profesional, de la marketing, departament medical, departament de reglementare, până la cercetare, dezvoltare produs și financiar- poți căuta cele mai noi poziții vacante.

Scopul nostru

Scopul nostru

Nu suntem doar o companie. Suntem un grup internațional de oameni care împărtășesc aceeași pasiune de a susține un stil de viață mai sănătos prin nutriție. Motivația noastră este să adăugăm valoare în viețile consumatorilor, pacienților noștri, personalului medical și aparținătorilor.

Valorile noastre se bazează pe respect: pentru cei din jur, pentru diversitate și pentru viitor. Lucrăm împreună ca echipă pentru a aduce soluții, de la o stare bună de sănătate până la tratamente pentru consumatori și pacienți, pe tot parcursul vieții.

Oamenii noștri

Oamenii noștri

Nestlé Health Science are un scop comun și este o divizie care susține diversitatea, cu o varietate de oportunități de carieră pentru absolvenți, profesioniști și lideri seniori. În intreaga organizație în nutriția pentru stilul de viață, nutriția medicală și soluții farmaceutice, avem oameni de știință, cercetători și profesioniști medicali, care descoperă și inovează în nutriție și lucrează direct cu profesioniștii din domeniul sănătății.

În cadrul punctelor noastre de aprovizionare, fabrici si operațiuni, colegii noștri asigură livrarea produselor, concentrându-se pe siguranță și sustenabilitate. Echipele noastre de marketing, digital si e-commerce găsesc cele mai bune soluții să ajungă la consumatori, pacienți și furnizori în domeniul sănătății. Ce ne unește este pasiunea noastră pentru a schimba stilul de viață prin știința nutriției.

Modul nostru de lucru

Modul nostru de lucru

Suntem o organizație cu creștere rapidă și puternică, păstrând activitățile comerciale actuale și achiziționând altele noi. Această agilitate se reflectă în modul nostru de lucru. Dacă te vei alătura nouă, ne dorim să ai acțiuni îndrăznețe: să pui sub semnul întrebării modul în care ceilalți văd lucrurile, de la soluțiile nutriționale până la managementul sănătații și să acționezi cu încredere și pasiune.

Succesul nostru este bazat pe colaborare și lucru in echipă. Suntem deschiși către idei noi și întotdeauna vom încerca să combinăm diversitatea pregătirii și experiența oamenilor pentru a avea cele mai bune rezultate.

Avem multe oportunități, așadar ne concentrăm pe ce contează cu adevărat: să găsim soluții noi pentru consumatori, pacienți, personalul medical și aparținători.

Cariera ta

Cariera ta

Pe masură ce creștem, ne dorim ca și colegii noștri să evolueze în carieră. Fie că îți începi cariera alături de noi în nutriția pentru un stil de viață activ, în nutriția medicală sau produse farmaceutice, vei avea o varietate de oportunități pentru viitor.

Încurajăm angajații să iși urmeze creșterea în carieră peste tot în lume.

Când ai o pasiune pentru a ajuta consumatorii și pacienții să trăiască o viață mai sănătoasă, cariera ta la Nestlé Health Science îți oferă multe oportunități.