Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Boala inflamatorie intestinală

Ce este Boala inflamatorie intestinală?

Bolile inflamatorii intestinale sunt un grup de afecțiuni în care tractul gastrointestinal este inflamat cronic. Simptomele pot apărea episodic sau persistent și îngreunează activitățile zilnice. Cele mai frecvente forme ale bolii inflamatorii intestinale sunt Boala Crohn și colita ulcerativă.

Nu a fost identificată o singura cauză a bolii inflamatorii intestinale. Genele, sistemul nostru imunitar, microorganismele intestinale și mediul înconjurător pot avea toate un impact. Simptomele bolii inflamatorii intestinale pot fi influențate de dietă și stres, dar modificarea stilului de viață și schimbările in nutriție pot ajuta. De aceea echipa noastră dedică resurse semnificative în cercetare și valorificarea progreselor stiințifice în terapiilor nutriționale pentru afecțiunile gastrointestinale, inclusiv Boala inflamatorie intestinală. Sperăm ca in acest mod, să creștem calitatea vieții pacienții care suferă de această afecțiune.

Am fost pionieri în aria managementului regimului alimentar al bolii Crohn, având soluții eficace, de la nutriție enterală exclusivă la nutriție enterală parțială și mai recent, în Dieta Exclusivă pentru Boala Crohn, prin programul ModuLife. Recent ne-am decis să ne completăm promisiunea prin dezvoltarea unei soluții dietetice pentru colita ulcerativă.

Alte produse