Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Constipație

Ce înseamnă sănătatea tractului digestiv și constipația?

Sănătatea tractului digestiv implică o bună digestie și absorbție a nutrienților, împreună cu echilibrul microorganismelor care trăiesc în intestine. Un rol important în imunitate, cât și în sănătatea fizică și mentală, îl are buna conlucrare a acestor microorganisme.

Toată lumea s-a confruntat la un moment dat cu probleme digestive precum arsuri la nivelul stomacului, gaze, balonare, dureri abdominale, diaree și constipație, care pot avea un impact negativ asupra stării de bine unei persoane. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, ne confruntăm cu schimbări în ceea ce privește aciditatea gastrică, imunitatea intestinelor și flora gastrointestinală- complexul ecosistem al bacteriilor din sistemul digestiv.

Una dintre căile pentru a îmbunătăți sănătatea generală și a consolida starea de bine este sănătatea tractului digestiv. Intestinele sănătoase, care funcționează bine, conțin bacterii și celule imune, care pot contribui la o stare de bine, digestie eficientă, fără disconfort și ajută la conexiunea axei intestin-creier.

Alte produse