Informatiile din aceasta sectiune sunt adresate exclusiv personalului medical si farmaceutic


Personal medical si farmaceutic?


Aceasta sectiune este restrictionata exclusiv personalului medical si farmaceutic.
Vei fi redirectionat
Aceasta sectiune este restrictionata exclusiv personalului medical si farmaceutic.
Vei fi redirectionat.

VALORI SI INSTITUTE

Creating Shared Value


Creating Shared Value” (CSV) este un concept fundamental al modului in care Nestlé actioneaza in mediul de afaceri. CSV se axeaza pe crearea de valori pentru societate si pentru actionari.
 
Nestlé Health Science comercializeaza solutii nutritionale care au fost special create pentru a imbunatati afectiunile pacientilor, promoveaza tratarea bolilor prin gestionarea dietei si asigurarea cresterii calitatii vietii pacientilor.
Nestlé Health Science contribuie de asemenea la reducerea costurilor legate de sanatate. In viitor, dorim sa dezvoltam terapii stiintifice pe baza de solutii nutritionale care sa schimbe modul in care gestionam sanatatea.
 
Link: http://www.nestle.com/csv


Nestlé Institute of Health Sciences


 
Institutul Nestlé Health Sciences a fost fondat odata cu Nestlé Health Science in luna Ianuarie 2011 si este centrul de cercetare al Nestlé Health Science in aceasta misiune de pionierat. Institutul asigura baza stiintifica pentru abordari nutritionale care vor schimba cursul sanatatii.
 
Pentru a crea bazele stiintifice ale nutritiei sanatoase in viitor, oamenii de stiinta ai institutului fac cercetari importante in domeniul sistemelor integrate ale biologiei. Cu ajutorul bioinformaticii pentru integrarea datelor si al cailor de transmitere al informatiei la nivel celular, aceasta abordare imbina un numar nelimitat de date stiintifice din domeniul genomicii si al studiilor clinice, pentru a gasi noi perspective in mecanismele care stau la baza sanatatii si a bolilor.


Link: http://www.nestleinstitutehealthsciences.com/


Nestlé Nutrition InstitutePrin intermediul Nestlé Nutrition Institute (NNI), expertii in domeniul sanatatii, oamenii de stiinta, asociatiile de nutritie si actionarii au acces la cele mai importante informatii si procese educationale stiintifice.
 
NNI ofera numeroase resurse, inclusiv publicatii indexate Medline, burse academice, cursuri de nutritie, cursuri medicale prin intermediul E-learning, instrumente practice, ateliere stiintifice si simpozioane transmise prin satelit. Aceste resurse pot fi accesate prin intermediul website-ului nostru interactiv (www.nestlenutrition-institute.org).
 
Toate resursele noastre, inclusiv o arhiva cu peste 3.000 de publicatii si 400 de conferinte online, sunt disponibile comunitatii medicale in mod gratuit.
 
Prin raspandirea informatiilor stiintifice si a programelor educationale, NNI dezvolta conceptul "Science for Better Nutrition”si contribuie la cresterea calitatii vietii oamenilor din toata lumea.