TERAPII NUTRITIONALE

ORIZONTURI NOI PENTRU TERAPIA NUTRITIONALA


In diviziile bine consolidate ale activitatii noastre - Consumer Care si Medical Nutrition - avem deja disponibila o gama larga si remarcabila de produse care contribuie la ameliorarea si imbunatatirea statusului nutritional. In anumite cazuri, s-a dovedit clinic ca aceste produse reprezinta o parte vitala a tratamentului pentru recuperare in urma unor afectiuni si pentru gestionarea sanatatii.

Datorita progresului stiintific, in prezent apar oportunitati noi pentru cercetarea naturii bolii si a potentialului acestor inovatii nutritionale de a fi eficiente in cazul afectiunilor, intr-un mod dovedit clinic si prin cunoasterea modului de actionare. Acest lucru duce la posibilitatea crearii unor inovatii viitoare ce vor avea impact terapeutic mai direct si dovedit clinic. Iar acesta este motivul pentru care am creat un nou sector al afacerii noastre: Novel Therapeutic Nutrition.

TERAPII NUTRITIONALE
Suntem devotati sa devenim compania care transforma nutritia in terapie si care are impact in toate sectoarele activitatii noastre: Consumer Care, Medical Nutrition si Novel Therapeutic Nutrition.

In cadrul diviziei Consumer Care oferim o gama larga de solutii nutritionale pentru afectiuni legate de medicina generala sau pentru afectiuni specifice unor anumite boli, iar pentru acestea avem in vedere diagnosticul si sfaturile primite de la expertii in nutritie. Aceste solutii nutritionale sunt disponibile pentru consumatori fara prescriptie medicala, prin intermediul farmaciilor si online. Avand in vedere faptul ca oamenii sunt preocupati de sanatatea lor, acest sector este in plina dezvoltare. In plus, ofera acces si la cunostinte legate de nevoile nutritionale ale persoanelor in varsta, pentru a le asigura o viata sanatoasa si activa.

Gama noastra Medical Nutrition acopera nevoile alimentare specifice ale pacientilor care sufera de anumite afectiuni sau de boli aflate intr-un anumit stadiu. Produsele noastre se adreseaza nevoilor nutritionale care au fost asociate cu mai multe boli/ patologii: boli genetice ale metabolismului, ingrijire pediatrica si alergii alimentare, ingrijire acuta (inclusiv boli severe, dificultati de inghitire si cancer), precum si ingrijire metabolica si tratarea obezitatii. Produsele noastre Medical Nutrition sunt recomandate de expertii in domeniul sanatatii si sunt folosite in spitale si centre de ingrijire, dar si pentru ingrijirea la domiciliu.

Divizia Novel Therapeutic Nutrition investeste in companii care au o gama larga de substante nutritive ce sunt bazate pe platforme tehnologice, cu scopul de a dezvolta inovatii dovedite clinic, in special in domeniul sanatatii cerebrale si al sanatatii gastrointestinale. Spre exemplu, in domeniul sanatatii cerebrale si al bolii Alzheimer, vom sprijini viitoarele teste clinice ale unui produs care ajuta creierul sa produca necesarul de glucoza pentru a-i asigura functionarea optima.

In ceea ce priveste sanatatea gastrointestinala, una din initiativele noastre este sa investim in dezvoltarea terapiei microbiomului. Toate acestea au potentialul de a elucida cauzele care stau la baza mai multor boli, prin refacerea microflorei intestinale si asigurarea functionarii optime a acesteia. Starea buna de sanatate a microflorei intestinale poate fi influentata de mai multe afectiuni medicale, de exemplu, de traumatisme sau chiar de medicamente.

Nestlé Health Science este o companie noua, inovatoare si foarte diferita: suntem o companie care imbina stiinta cu sanatatea si care s-a axat pe dezvoltarea de terapii nutritionale avansate, cu scopul de a schimba cursul sanatatii - pentru oameni, pacienti si partenerii nostri din domeniul sanatatii. Este o oportunitate incredibila.

GERIATRIE

INTERVENTII CHIRURGICALE / TERAPIE INTENSIVA

BOLI CRONICE

ALERGII ALIMENTARE