Informatiile din aceasta sectiune sunt adresate exclusiv personalului medical si farmaceutic


Personal medical si farmaceutic?


Aceasta sectiune este restrictionata exclusiv personalului medical si farmaceutic.
Vei fi redirectionat
Aceasta sectiune este restrictionata exclusiv personalului medical si farmaceutic.
Vei fi redirectionat.

Mesajul CEO-ului

Schimband cursul sanatatii

Greg Behar

CEO al Nestlé Health Science S.A.


"Nestlé Health Science este o companie care are o misiune clara si care evolueaza constant pentru a oferi inovatii nutritionale in domeniul Consumer Care, Medical Nutrition si Novel Therapeutic Nutrition. Suntem motivati de oportunitatea de a oferi nutritiei un rol terapeutic major in gestionarea sanatatii, generand valoare pentru oameni, pacienti, experti in domeniul nutritiei si sanatatii, pentru sistemul medical in totalitate. 

Domeniul medical are nevoie de inovatii nutritionale si avem la dispozitie numeroase oportunitati pentru a grabi implementarea lor. Boli specifice varstei si stilului de viata apar pe masura ce societatea avanseaza in varsta, iar acesta este motivul principal pentru care avem nevoie de solutii sigure, eficiente si rentabile. Totodată, am ajuns sa intelegem mai bine sanatatea, bolile si potentialului pe care nutritia il are ca parte integrata a modului de gestionare a starii de sanatate si a bolilor. 

Profitam de oportunitatile pe care le avem la dispozitie. Nu cautam sa dezvoltam si sa cream produse doar pentru publicul tinta din prezent sau doar produse pentru nutritie medicala. Am incheiat colaborari si investim in companii care se ocupa de biotehnologie anteprenoriala, pentru a aduce pe piata terapii transformationale. De exemplu, terapii pentru microbiom si terapii pe baza de lipide. Portofoliul nostru este unul puternic si echilibrat in toate domeniile in care activam. 

Avem peste 3.000 de colegi la nivel mondial, care sunt mandri de rolul pe care il au in domeniul sanatatii din prezent si entuziasmati de potentialul pe care il ofera ziua de maine. Avem un rol important in obiectivul grupului Nestlé privind nutritia, sanatatea si starea de bine, fiind unul din pilonii de dezvoltare a gruplui Nestlé. Scopul nostru este sa fim recunoscuti drept compania de terapii nutritionale, lidera de piata la nivel mondial, prin explorarea si valorificarea influentei pe care nutritia o are asupra sanatatii. De asemenea, dorim sa facem o diferenta in ceea ce priveste starea de sanatate a oamenilor si sa le imbunatatim calitatea vietii. Suntem pe drumul cel bun si avem sprijinul tuturor partenerilor nostri. Impreuna vom reusi. "