ALTHÉRA • ALFARÉ • ALFAMINO

Gama personalizata de solutii nutritionale de la Nestlé Health Science este special conceputa pentru sugarii si copiii mici care au alergie la proteinele din laptele de vaca si alte alergii/ intolerante alimentare. Aceasta gama completa de produse a fost special creata pentru a gestiona din timp alergia la proteinele din laptele de vaca si pentru a putea alege inca de la inceput produsul potrivit. De asemenea, indeplineste toate nevoile sugarului, ale parintilor si ale expertilor in domeniul sanatatii.


Pentru Nestlé Health Science este important sa gaseasca solutii mai bune pentru tratarea alergiilor si a intolerantelor alimentare. Dintre toate alergiile alimentare ale sugarilor, alergia la proteinele din lapte de vaca este cea mai des intalnita si afecteaza 3% dintre sugari. Gama de solutii nutritionale de la Nestlé Health Science - Althéra, Alfaré si Alfamino - asigura un raspuns gradual pe parcursul regimului dietetic de prima intentie si a regimului dietetic de a doua intentie, pentru gestionarea alergiei la proteinele din laptele de vaca.

Produsele si serviciile oferite de Nestlé Health Science ajuta parintii si expertii in domeniul sanatatii sa recunoasca din timp alergia, avand acces mai rapid la solutii si putand astfel gestiona mai bine alergia pe termen lung.

Afla mai multe
Inchide

ALEGETI PRODUSUL POTRIVIT

Corelati simptomele pacientului dvs. cu starea acestuia si alegeti mai usor produsul corespunzator.

Consultati Arborele decizional pentru managementul alergiilor si a intolerantelor alimentare.


ASPECTELE STIINTIFICE CARE STAU LA BAZA PRODUSELOR NOASTRE

Descoperiti solutiile noastre nutritionale - Althéra, Alfaré si Alfamino - si consultati datele clinice inregistrate despre siguranta si conformitatea produselor noastre, in scopul pentru care au fost create.

Descarcati datele clinice

DESCOPERITI GAMA DE PRODUSE
NOTA IMPORTANTA: Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca femeile gravide si cele care tocmai au devenit mame sa fie informate despre avantajele si superioritatea alaptarii. Mamele ar trebui incurajate sa continue alaptarea chiar si atunci cand copilul ei are alergie la proteinele din laptele de vaca. Este necesar ca mama sa primeasca consiliere dietetica si sa excluda complet toate sursele de proteine din laptele de vaca, evitand consumul de produse lactate. Daca a fost luata hotararea de a alege o formula destinata unor scopuri medicale speciale pentru sugari, mamele trebuie informate asupra modului corect de preparare, subliniind ca apa nefiarta, biberoanele nesterilizate sau prepararea incorecta a formulei pentru sugari constituie tot atatea posibile cauze de imbolnavire a sugarului. Alimentele destinate unor scopuri medicale speciale pentru sugari trebuie utilizate numai sub supraveghere medicala.

Share