Informatiile din aceasta sectiune sunt adresate exclusiv personalului medical si farmaceutic


Personal medical si farmaceutic?


The following content is restricted for healthcare professionals only.
You will be redirected.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Nu sunteti singur(a)!
Descoperiti povestirile altor bebelusi care au APLV si vedeti cum zambetele au fost readuse acolo unde le este locul.

Zambetul bebelusului dvs. va reveni in curand

Ne preocupa starea dvs. si a bebelusului dvs. si intelegem cat de dificil este cand va confruntati cu alergia la proteinele din laptele de vaca (APLV). Nu sunteti singur(a); alti parinti au trecut prin ce treceti dvs. acum, iar cu putin ajutor au reusit sa aduca zambetul bebelusului lor acolo unde ii este locul. Dorim sa le multumim ca si-au impartasit povestirile lor cu noi si ca ne-au aratat ca fiecare bebelus este unic, la fel ca diagnosticarea APLV. Cu toate acestea, toti bebelusii pot fi sanatosi din nou.


Nu sunteti singur(a): descoperiti povestirile altor parinti

Indiferent cat de neputincios(oasa) va simtiti in acest moment, exista solutii: fiecare bebelus poate scapa de simptomele APLV. Chiar daca va simtiti singur(a), trebuie sa stiti ca noi si medicul dvs. va ajutam si va sprijinim. Descoperiti povestirile altor parinti in videoclipurile de mai jos si vedeti cum au redescoperit fericirea.

NOTA IMPORTANTA: Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca femeile gravide si cele care tocmai au devenit mame sa fie informate despre avantajele si superioritatea alaptarii. Mamele ar trebui incurajate sa continue alaptarea chiar si atunci cand copiii lor au alergie la proteinele din laptele de vaca. Este necesar ca mama sa primeasca consiliere dietetica si sa excluda complet toate sursele de proteine din laptele de vaca, evitand consumul de produse lactate. Daca a fost luata hotararea de a alege o formula destinata unor scopuri medicale speciale pentru sugari, este important sa se respecte instructiunile de preparare de pe eticheta. Apa nefiarta, biberoanele nesterilizate sau prepararea incorecta a formulei pentru sugari pot duce la imbolnavirea acestora. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea sugarului.  Alimentele destinate unor scopuri medicale speciale pentru sugari trebuie utilizate numai sub supraveghere medicala.